PARTYBUSZ-élménybusz!! bulizz felszabadultan a saját barátaiddal

Legyen szó legény-leánybúcsúról, csapatépítőről vagy meglepetés buliról valóra váltjuk álmaid party-ját!

Szeretném magunkat ajánlani az olyan jó fej főnökök, kirendeltség vezetők körébe, akik úgy gondolják meg fogják kollégáiknak köszönni nem csak karácsony közeledtével a munkájukat és a szokásos év végi összejövetelt szeretnék emlékezetessé tenni.

Komplett programmal és egyéni kérések megvalósításával levennénk vállatokról a gondot.🍾

Felszerelkeztünk a legjobb zenékkel, pezsgővel és elvittük a csapatot egy városi túrára. A legszebb pontokon fotózkodtunk, majd bowlingozni vagy vacsorázni vittük a kollégákat. Ennek végeztével aki úgy kérti vissza vittük kiindulási pontra, aki úgy kéri ott hagytuk az éjszakában.🎶

Minden lehetőség adott. A legjobb sofőrrel és Dj – vel dolgozunk. Bármerre mehetünk, és időben is maximálisan rugalmasak vagyunk.*

65.000Ft/óra

150.000/ 3 óra

TÖBB ALKALMAS BÉRLÉS ESETÉN EGYEDI KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

  • az árak nettó HUF-ban értendő
Bérlés kezdete
Bérlés vége

Csak 30 napon belüli foglalást lehet itt rendelni. Ha több hónapra szeretné bérbe venni autóinkat, kérjük hívja munkatársunkat a +3620-515-09-33 -as telefonszámon a lehetőségekkel kapcsolatban.
A KAUCIÓ ÉS A BÉRLETI DÍJ IS AZ AUTÓ ÁTVÉTELEKOR FIZETENDŐ. BANKKÁRTYÁS FIZETÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. BÉRLÉS FELTÉTELEI Kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételek menüpontban leírtakat és annak szíves tudomásul vételét. A szükséges nyomtatványokat a NYOMTATVÁNYOK menüpontban tudja megtekinteni és letölteni.