Autóbérlés Budapesten

AUTÓBÉRLÉS BUDAPEST, AUTÓKÖLCSÖNZÉS ONLINE, BÉRAUTÓ

Minsőégi autókölcsönző Budapest és Magyarország területén. Akár kér igényt Ferihegyi repülőtérre traszfert, Önért megyünk! Ennek érdekében autóbérlés árainkból folyamatosan jó áron tartjuk. Szolgáltatásaink: olcsó autóbérlés, autókölcsönzés budapest és Magyarország egész területén, kiegészítő bérlés, tartós autóbérlés, a bérautó megbeszélt helyszínre juttatása és még sok minden más.

Autóink általános felszereltsége

  • Szervokormány
  • Légzsák
  • Elektromos ablak
  • CD-s rádió
  • Klíma
  • Pest megyei autópálya-matrica

Igény szerint tudunk biztosítani GPS-t, gyermekülést. Típustól függően változhat a fenti felszereltség, így a bérlés előtt kérjük tájékozódjon a részletekről!

AUTÓBÉRLÉS ONLINE, AUTÓKÖLCSÖNZÉS OLCSÓN, GYORSAN, KÉNYELMESEN

Oldalunkon lehetőség van online autóbérlésre, autókölcsönzésre is, melyet néhány lépésben, regisztráció után könnyedén megtehet. Kollégánk telefonon keresni fogja Önt az autókölcsönzés részleteinek véglegesítése érdekében.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS TARTÓSAN, TARTÓS AUTÓBÉRLÉS

Az autókölcsönző lehetőségei közt szerepel egyedi tartós autókölcsönzés-megállapodás kialakítására. A tartós bérlet előnyeit megtekintheti Tartós bérlet menüpontunkban. Ugyanitt kérhet egyedi autóbérlés ajánlatot is hosszabb időintervallumra. Várjuk megkeresését.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS BUDAPEST ÉS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Cégünk főként Budapesten tevékenykedik, de a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően vidékre is szívesen kölcsönzünk autót és egyre több megkeresés érkezik külföldről is. Az autókölcsönző Budapest peremén, a 17. kerületben található.

Az autóbérlés Budapesten és a Liszt Ferenc Repülőtéren ma már az Ön számára is elérhető lehetőség! Egy olcsó bérautó használata néhány napra vagy tartós szerződéssel anyagilag is sokkal kedvezőbb lehetőség, mint saját autót vásárolni vagy taxival közlekedni. Az autókölcsönzés megadja Önnek az autózás kényelmét, egyszerűségét, miközben nem terhelik a fenntartás állandó költségei.

Autóbérlés Budapest vagy Ferihegyi átvételi lehetőséggel? Egy bérautó használata sok esetben sokkal kedvezőbb lehetőség az Ön számára, mint a tömegközlekedés igénybe vétele vagy saját vásárlása. Mikor ajánljuk Önnek az  autóbérlést?

  • Ha nincs saját gépkocsija, de alkalmanként szüksége van arra, hogy autóval közlekedjen Budapesten, Magyarországon vagy akár küföldön is
  • Ha vidékre kell utaznia és a tömegközlekedésnél kényelmesebb megoldást keres
  • Ha van autója, de néha a sajátjától eltérő kategóriára, például nagyobb csomagtartójú kocsira van szüksége
  • Ha külföldről érkezik Magyarországra és megbízható, kényelmes és kedvező áron igénybe vehető közlekedési lehetőséget keres az itthon töltött napokra.

Ön választhat kisfogyasztású, kompakt városi kisautót vagy szükség esetén nagyobb kombit. Megszokott egy utazási kényelmet, elvár egy meghatározott stílust a bérelt járműtől? Válasszon folyamatosan bővülő flottánkból az Ön igényeinek megfelelő kényelmet és felszereltséget kínáló autót!

 

Telefonszám: +3620-515-09-33

Nyitvatartás:
H-P:08.00-17.00*

autoberles17@gmail.com

1173 Hajdúcsárda utca 8.

személy Autó bérlése